energie eoliana si solara

turbina_eoliana

turbinaTurbinele Eoliene sunt una din cele mai vechi forme de energie alternativa utilizata in lume.Evoluand din morile de vant folosite pentru pomparea apei si irigatii , la generatoarele electrice de astazi, turbinele eoliene au ajutat omenirea timp de secole.

http://www.lpelectric.ro/ro/products/wind_ro.html

Tehnologiile  solare folosesc energia soarelui pentru a produce caldura,
lumina, apa calda si chiar aer conditionat pentru locuinte si zona industriala. Panourile solare sunt una cele mai populare surse de energie alternativa folosita pentru sistemele electrice private si industriale. Oricine poate folosi aceasta energie gratuita.

http://www.lpelectric.ro/ro/products/solar_ro.html

Nu oricine e suficient de norocos pentru a avea un rau in apropierea casei sale, insa pentru cei care fac parte din aceasta categorie, micro-hydro turbinele sunt cea mai ieftina sursa de energie alternativa. Orice mica turbina poate produce energie non-stop atat timp cat exista apa indiferent
de conditile meteo. http://www.lpelectric.ro/ro/products/hydro/turbine_ro.html

http://www.lpelectric.ro/ro/products/products_ro.html

Articol si imagini puse la dispozitie de
LP ELECTRIC ROMANIA

Last Modified:

Leave a Reply

 

Article views: 13386

Contribuie si tu!

Asteptam cu mare interes articole scrise de voi si idei pentru articole noi. Permitem linkuri catre site-ul vostru in cadrul articolelor puse la dispozitie de voi, atata timp cat acestea au un continut de calitate si sunt originale.

Nu ezitati sa ne contactezi!