Manifest pentru categoria “Magie”

Important Comments: 0

In primul rand atrag atentia celor carora nu le permite religia sau parintii sa nu citeasca mai departe nici acest articol si nici un alt articol de la aceasta categorie.

… Daca totusi o fac, o fac pe propria raspundere si sa nu dea vina pe nimeni daca or sa le creasca pene pe spate sau daca soricelul preferat se va transforma intr-un mar sau mai stiu eu ce …

Articolele prezentate la categegoria “Magie” nu se refera la trucuri si scamatorii pe care de altfel le puteti gasi la gategoria “Scamatorii”. Sunt lucruri cat se poate de reale dar avand in vedere ca nu oricine reuseste sa le inteleaga asa cum trebuie, nimeni nu va incerca sa va convinga prea tare ca are dreptate. Daca aveti impresia ca astfel de lucruri sunt aberante puteti sa le cititi ca pe niste simple povestiri sau cel mai bine nu le cititi deloc. Informatia circula liber si fiecare are dreptul sa spuna ce vrea. Nu este vorba numai de o disculpare din punct de vedere legal ci si de una de bun simt pentru cei care se simt atacati de aceste articole (ma refer mai ales la genul de oameni care pe ascuns ard din placere carti cu “Harry Potter”)

In acest site si mai ales la aceasta categorie nu veti gasi in principiu materiale informative periculoase sau care instiga la acte periculoase sau erezie. Daca totusi considerati ca au scapat si cateva articole de acest gen, repet, nu le cititi sau o veti face pe propria raspundere.

Nivelul de cultura in domeniul Magiei prezent in aceste articole este unul extrem de scazut, aproape nesemnificativ. Sunt mai mult lucruri pe care oricine le stie mai ales din copilarie si care n-au apucat, de obicei, sa fie “stricate” de cineva care a incercat sa le dea o explicatie stiintifica sau sa va explice ca asa ceva nu exista.

Last Modified:

Leave a Reply

 

Article views: 13386

Contribuie si tu!

Asteptam cu mare interes articole scrise de voi si idei pentru articole noi. Permitem linkuri catre site-ul vostru in cadrul articolelor puse la dispozitie de voi, atata timp cat acestea au un continut de calitate si sunt originale.

Nu ezitati sa ne contactezi!