Bastonase de Craciun

bastonas

Materiale necesare:
1,5 m teva pentru instaltii electrice sau sanitare (tub PVC)teava_PVC
5m panglica lata rosie pentru cadouri (aceeasi panglica pe care o folosesc floraresele)
1 scotch mic
un cleste
o foarfeca
Mode de lucru:
Pentru a le folosi ca ornamente de brad taiati tubul PVC la aproximativ 30 cm, daca le doriti mai mari taiati tubul al 50 cm.Eu am facut si de 1m. Dupa ce le-ati taiat la aproximativ 5-6 cm de unul dintre capete faceti o indoitura in forma de semicerc (daca nu reusiti fara sa-l incaziti, puteti sa-l incalziti dar atunci ar fi indicat sa aveti tubul plin cu nisip altfel se va strica forma s-a de rotund). bastonas_de_craciunDupa ce a-ti reusit ce-a mai grea dintre operatiunui indoirea, va ramane sa luati pangliaca si scotchul.
La unul dintre capetele tubului prindeti cu scoth un capat al panglicii apoi infajurati-o in forma de spirala pe toata lungimea bastonului astfle inat sa ramana o parte din baston alba celalta rosie. Pentru a arata frumos ar fi bine ca latime rosie si cea alba a bastonului sa fie egala. La celalt capat cand ajungeti taiati panglica si lipiti-o cu scotch. Eu inconjor de jur imprejur cu scotch la ambele capete bastonul pentru a fi mai rezistent.
Optional la indoitura bastonului puteti pune un clopotele de craciun sau o fundita verde tot din panglica.bastonas_final

Last Modified:

Leave a Reply

 

Article views: 13386

Contribuie si tu!

Asteptam cu mare interes articole scrise de voi si idei pentru articole noi. Permitem linkuri catre site-ul vostru in cadrul articolelor puse la dispozitie de voi, atata timp cat acestea au un continut de calitate si sunt originale.

Nu ezitati sa ne contactezi!