Cutiuta cu surprize

steluta

Materiale necesare:
30-40 cm Sarma otelita
carton mai gros.
catifea
carton rosu
o sfoara pentru cadou
aracert
Mod de lucru
Vom decupa cartonul pentru a crea o cutie cu diametrul de 8 cm. Este baza intregului proiect trebuie sa fie solida de aceea este bine sa o faceti atent, avand mare grija la lipituri.
Carton
Vom constui un arc din sarma otelita, cu o baza mai groasa si la varf mai suptire. Arcul il vom costrui astfel o spirala din sarma cu diametru la baza de 6-7 cm si pana in varf 2-3 cm.arc_cutiuta_magica

Vom decupa o steluta(inimioara sau orice alta forma dorita) dintr-un carton rosu pe care vom scrie un mesaj de sarbatori.steluta
Vom lega, inainte de a imbina cutiuta arcul pe baza cutiei. Se strabunge cu capatul sarmei fundul cutie si apoi se introduce capltul in cutie si se indoie.
Vom lega/prinde cu scotch steluta de varful arcului.
Cartonul se imbraca in catifea (eu va sfatuiesc sa folosti catifea rosie). Cel mai simplu e sa-l lipiti cu aracet se poate si capsa dar nu este estetic.
Din cartonul asfel taiat vom face o cutie si o vom lipi cu aracet. Apoi vom legat cutia cu sfora de cadou strans pentru a se putea lipi cutia.Vom face legatura astfel incepem de la capac cu sfoara mergem pana la baza. La baza facem o bucla si revein cu sfoara la capac unde vom face o funda.
Este un cadou dragut si amuzant pentru prieteni. Il puteti oferi la o zi dupa ce l-ati realizat pentru a fi sigur ca lipitura s-a format. Daca lipiturile sunt bine facute se poate inchide si deschide de multe ori, dar doar prima deschidere a cutie va fi tinuta minte.
Atentie ca baza arcului sa fie foarte bine acorat in carton pentru a nu iesi afara. Cel mai bine ar fi ca sa strapungeti de 2 ori fundul cutie cu captul sarmei care formeaza arcul.
fund_cutie

Last Modified:

Leave a Reply

 

Article views: 13386

Contribuie si tu!

Asteptam cu mare interes articole scrise de voi si idei pentru articole noi. Permitem linkuri catre site-ul vostru in cadrul articolelor puse la dispozitie de voi, atata timp cat acestea au un continut de calitate si sunt originale.

Nu ezitati sa ne contactezi!