Decoratiuni pom de Craciun

1.Globulete hand-made
con_brad
Materiale necesare
con natural de brad (gasiti pe jos la baza oricarui brad)
sarma
cleste
un spray cu vopsea aurie
Mod de lucrucarlig_con_brad
Adunati 10 conuri de brad medii. Spalati-le si puneti-le la uscat peste noapte. Cand sunt uscate luati spray-ul cu vopsea aurie si vopsiti-le bine sa fie aurii (daca vreti mai multe culori va sfatuiesc sa mai folositi auriu si rosu , sunt niste sprayuri care au o vopsea cu sclipici e cea mai potrivita).

Lasati-le la uscat bine de preferat inca o zi. Apoi luati sarma si la baza lor sub codita infasurati-l apoi faceti un carlig. Este gata de pus in brad.

2. Ghirlanda din hartie creponata.
Materiale necesare
2 culori diferite de hartie.
Un capsator
Mod de lucru
Taiti fasii lungi de harite de aprox 2 cm luati 2 hartii taite de culori diferite. Puneti-le perpendicular una peste alta la un capat si capsati-le. Apoi incepeti sa le impaturiti una peste alta pana se termina lungimea hartiei la capatul celalt capsatile. Apoi intindeti-le si veti avea o ghirlanda frumos colorata.

Last Modified:

Leave a Reply

 

Article views: 13386

Contribuie si tu!

Asteptam cu mare interes articole scrise de voi si idei pentru articole noi. Permitem linkuri catre site-ul vostru in cadrul articolelor puse la dispozitie de voi, atata timp cat acestea au un continut de calitate si sunt originale.

Nu ezitati sa ne contactezi!