Om de lana

om de zapada

Cum ar putea exista un Craciun fara om de zapada. Daca fara nu ninge putem face noi un om de zapada pentru a-l tine in casa.
ghem de lanaAveti nevoie de 3 ghemuri rotunde de de lana cativa nasturi si un dop de la un pet. Gemurile se pun unul peste altul si se lipesc cu aracet. Pe primul ghem se lipeste un capacul de la pet, 2 nasturi in forma de ochi (negri, ca sa repsectam traditia cu ochii din carbune) , unul portocaliu in forma de nas, (care ar fi fost un morcov). Pe celelate 2 ghemuri se pun cativa nasturi negri in forma de nasturi de la jacheta (tot carbune s-ar fi pus daca il facem afara in zapada). Optional puteti pune in ghemul din mijloc infipta in ghem o crenguta de brad(este destul de usor sa infigi o cranga in ghem). Crenguta se va schimba in fiecare an, restul il puteti pastra an de an.

 

 

OMDEZAPADA

Last Modified:

Leave a Reply

 

Article views: 13386

Contribuie si tu!

Asteptam cu mare interes articole scrise de voi si idei pentru articole noi. Permitem linkuri catre site-ul vostru in cadrul articolelor puse la dispozitie de voi, atata timp cat acestea au un continut de calitate si sunt originale.

Nu ezitati sa ne contactezi!