Fulgi de zapada decorativi, din hartie

Va trebuie un patrat din hartie cu latura de aproximativ 10 cm sau cat de mare vreti sa iasa figura din final. Impaturiti hartia ca in figurile de mai jos.

        sc1  sc2  sc3
 sc4  sc5  sc6

Decupati coltul din partea de sus rezultat in figura 6 astfel incat sa fie putin rotunjit, vezi figura 7

rotunjire

Se decupeaza ca in figura e mai jos. Atentie, marginile trebuie inlaturate complet (linia punctata), mai putin o portiune apropiata de coltul de jos. Coltul se taie, rotund sau oricum altfel 🙂 Nu este obligatoriu sa decupam simetric, desi ar fi frumos.

decup

Dupa ce indepartati toate resturile de hartie, despaturiti hartia si veti obtine ceva asemanator cu desenul de mai jos…adica un fulg de zapada. O utilizare uimitor de eficienta e sa puneti astfel de decoratiuni pe crengutele de brad (la capete). Se pot folosi si pe geamuri, se lipesc si se da cu spray decorativ deasupra . Rezultatul e un desen cu un fulg de zapada , practic urma decupajului, foarte frumos.

fulg_final

Last Modified:

Leave a Reply

 

Article views: 13386

Contribuie si tu!

Asteptam cu mare interes articole scrise de voi si idei pentru articole noi. Permitem linkuri catre site-ul vostru in cadrul articolelor puse la dispozitie de voi, atata timp cat acestea au un continut de calitate si sunt originale.

Nu ezitati sa ne contactezi!