Becuri transformate in globulete

globulet om de zapada

Nu aruncati becurile incadescente arse. Reciclati-le, e puteti trasnforma cu putine acuarele in globulete superbe facute acasa.

becBecul ars(sau nears) se picteaza in diferite figurine. Cel mai usor este sa faceti pinguini si oameni de zapada.

Aveti nevoie de acuarele de culoare neagra, alba putin rosu si portocaliu.

Pentru a face un pinguin desenati un oval asemanator unui ou pe care il veti colora cu alb faceti 3 astfel de desene restul becului pictati-l in negru. Unde este alb pe beculet desenati in partea spre filetul becului doua puncte rosii (vor fi ochii) si un mic triunghi portocaliu cu varful opos filetului (va fi nasul). Pentru oamenii de zapada faceti tot beculetul alb apoi faceti doua cerculete rosii in partea dinspre filet (ochii), sub cele doua cerculete, un cerculet mai mare portocaliu (nasul) , apoi mai jos un arc de cerc rosu ( gura) sub arcul de cerc, niste cerculete micute negre care vor fi nasturii, puteti face 2 -3 astfel de desene pe fiecare bec.
globulet pinguin

Dupa ce s-a uscat pictura inmuiati filetul in aracet apoi luati o sfoara pe care o indoiti in doua cu cele 2 capete ale sforii infasurati filetul de 8-10 ori (de preferat sfoara sa fie rosie).
globulet om de zapada

Last Modified:

Leave a Reply

 

Article views: 13386

Contribuie si tu!

Asteptam cu mare interes articole scrise de voi si idei pentru articole noi. Permitem linkuri catre site-ul vostru in cadrul articolelor puse la dispozitie de voi, atata timp cat acestea au un continut de calitate si sunt originale.

Nu ezitati sa ne contactezi!