Capcana cu apa, pentru usi

pahar_apa_farsa

Poate una din cele mai distractive farse din liceu si nu numai > 🙂
Este foarte simplu de realizat, nu trebuie decat putina indemanare si mult tupeu. Riscurile sunt minime pentru ca victima nu va afla niciodata cine e autorul..asta evident exclusand cazul in care respectivul este deosebit de fraier. Chiar daca nu ar trebui sa raneasca serios pe nimeni, cu siguranta ca va enerva foarte tare. Recomand utilizarea primului exemplu pentru o mai mare siguranta…dar..

 om1  om2  om3
Principiul de actionare este foarte simplu…un pahar cu apa pus pe o usa si sprijinit usor de perete. In momentul in care “victima” impinge usa sa o deschida acesta se va rasturna varsandu-si continutul drept in cap. Rezultatul…dupa un moment de soc si nedumerire evident blesteme injuraturi furie si tentativa de a depista faptasul. In acest caz va recomand sa va invartiti in cerc si sa fluierati 🙂

Pentru “dedicatii” mai importante se poate folosi si o galeata sau varianta descrisa mai jos. Cel mai comod loc de a realiza aceasta farsa este wc-ul public cum ar fi cel dintr-o scoala sau dc nu mai rau ..intr-o alta institutie. Merge facut si in blocul in care locuiti in caz ca mai sunt si alti posibili suspecti pe care ar putea cadea vina…nu de alta dar va garantez ca dupa ce iese prima data veti vrea sa repetati “procedeul”. Paharul se pozitioneaza cel mai simplu din partea opusa celui care urmeaza sa intre dar cu putina rabdare se poate si invers.
Varianta mai periculoasa 

schema O alta varianta mult mai periculoasa este cea prezentata in schema alaturata. Se realizeaza astfel:
Mai intai se da o gaura cu un cui deasupra usii (in partea opusa celei din care va intra victima) si se largeste aceasta gaura suficient de mult cat sa permita cuiului sa iasa foarte usor. Acesta va opune rezistenta pe verticala dar nu si pe orizontala.
De cuiul infipt in aceasta gaura sa agata o punga (sau alt suport) umpluta cu lucruri mai periculoase cum ar fi lipici, nisip, noroi, ulei de masina, etc, astfel incat sa nu depaseasca tocul usii (ca sa nu fie vazuta din partea opusa).
In tocul usii se bate un cuisor foarte mic si se leaga cu o ata mai rezistenta dar cat mai putin vizibila (eventual guta) de cuiul din perete.

Atentie ca punga nu trebuie inchisa deoarece nu se va sparge in cadere ci doar se va varsa cand va atinge victima.
Mecanizmul functioneaza astfel: ..in momentul in care usa este deschisa, cuiul din perete legat cu ata de cuiul mic din usa, este tras afara iar punga plina cade direct asupra celui care intra.

Atentie insa ca aceasta ultima varianta este mult mai periculoasa pentru ca poate duce la distrugerea iremediabila a hainelor victimei si nu numai si iese din categoria farselor care pot fi trecute cu vederea.

Last Modified:

Leave a Reply

 

Article views: 13386

Contribuie si tu!

Asteptam cu mare interes articole scrise de voi si idei pentru articole noi. Permitem linkuri catre site-ul vostru in cadrul articolelor puse la dispozitie de voi, atata timp cat acestea au un continut de calitate si sunt originale.

Nu ezitati sa ne contactezi!