Vaporasele ! (joc de printat)

De printat Comments: 0

Desfsurarea jocului:
– fiecare jucator is marcheaza pe harta “Vaporasele mele” toate vaporasele disponibile si pe orizontala dar si/sau pe verticala, cu atentie sa respecte numarul de casute corespunzator fiecarui vaporas si ca acestea sa nu isi atinga laturile unul de celalalt
– se trage la sorti cine incepe iar acesta incepe sa-l intrebe pe adversar cate o coordonata (de exemplu F4) reprezentand un punct pe harta la intersectia liniilor marcate de litere si respectiv cifre. Tote incercarile reusite sau nu sunt marcate pe harta pentru a evita sa va repetati si pentru evidenta. In momentul in care un jucator rateaza vine randul celuilalt jucator. Castiga cel care distruge primul vaporasele adversarului.

Reguli:
– toate vaporsele disponibile trebuie plasate pe harta.
– vaporasele nu au voie sa isi atinga laturile, cel mult colturile
– jucatorii nu trebuie sa vada plansa adversarului
– daca un jucator a nimerit un vaporas adversar sau o parte a acestuia, mai are dreptul la o alta incercare pana rateaza

Mai jos sunt plansele pentru printat in doua variante. Faceti click pe varianta dorita si se vadeschide poza mare in fereastra separata. Utilizati comanda ‘Print’ din meniul ‘File’ sau combinatia de taste Control+P pentru a printa plansa.

 

Varianta 1
Plansa verticala pentru un singur jucator. Contine regulile de joc si explicatii
 

Varianta 2
Plansa pentru doi jucatori. Nu contine regulile de joc si explicatiile
 tn_vaporasele_lung  tn_vap4
Last Modified:

Leave a Reply

 

Article views: 13386

Contribuie si tu!

Asteptam cu mare interes articole scrise de voi si idei pentru articole noi. Permitem linkuri catre site-ul vostru in cadrul articolelor puse la dispozitie de voi, atata timp cat acestea au un continut de calitate si sunt originale.

Nu ezitati sa ne contactezi!