Prastie cu nivizoaice

prastie- final

O arma extrem de usor de ascuns si extrem de enervanta pentru cei din jur. In principiu nu poate rani decat daca proiectilul nimereste in ochi sau este facut din material foarte dur (bolduri). Este foarte simplu .. ne trebuie o sarma cat mai groasa, eventual se poate folosi capatul unui pistol de lipit, dar merge si din sarma normala cat mai groasa.

bend1bend2Se taie o bucata de sarma de aprox. 10cm ..sau cat e nevoie si se indoaie ca in imaginile alaturate. Se formeaza o bucla si se rasuceste de cateva ori pentru a realiza manerul. Capetele se rasucesc si ele putin spre exterior. De ele se prinde un elastic din acela folosit la prinderea bancnotelor sau cateva fire de elasticalb din acela folosit la haine, nimic deosebit. Elasticul se rasuceste de cate ori este nevoia cat sa fie foarte intins. Atentie sa nu se indoaie sarma din care este facuta prastia.

 

bend3Munitia este una speciala, si este facuta din bucatele de sarma indoite in forma de potcoava. Cel mai bine merg facute din sarma de cupru groasa cu invelis de plastic. Incercati mai multe tipuri pentru a vedea exact care ofera cea mai buna tinta. Poate fi facuta si din bolduri dar nu recomand pentru ca poate avea efecte deosebit de neplacute. Nici proiectilele din sarma nu sunt prea “comode” pentru tinta, deci nu tintiti la fata (respectiv bot la animale). Un loc foarte bun de tinut proiectilele este chiar pe prastie, agatate de bucla de jos sau de brate.

ammoDaca veti folosi in scoala aceasta ‘arma’ riscati sa fiti exmatriculati ..asta depinde de cat de isteti sunteti sa nu fiti prinsi. Nu stiu sigur, dar cred ca termenul de “nivizoaice” vine de la cuvantul nevazut…deci ideea ar fi sa nu se stie cine a tras. Raza de actiune este impresionanta.

 

Last Modified:

Leave a Reply

 

Article views: 13386

Contribuie si tu!

Asteptam cu mare interes articole scrise de voi si idei pentru articole noi. Permitem linkuri catre site-ul vostru in cadrul articolelor puse la dispozitie de voi, atata timp cat acestea au un continut de calitate si sunt originale.

Nu ezitati sa ne contactezi!