Cornete spargatoare de geamuri

corneta_hartie

Disclaimer
pentru articole periculoase

Autorul acestui site, administratorul si autorul articolului NU sunt raspunzatori pentru urmarile provenite din punerea in practica a celor prezentate in articol si nici pentru eventuale influente negative de natura psihologica care pot apare asupra cititorului. Tu, vizitatorul care citesti asta, esti total raspunzator de orice se va intampla si vei face daca vei citi articolul urmator. Nimeni altcineva (mama, tata, autorul/propietarul site-ului, providerul de internet, furnizorul energiei electrice, etc) nu poate fi invinuit si acuzat de urmarile actiunilor tale si nici de instigare sau alte lucruri asemanatoare.
Aceste articole sunt prezentate strict cu scop informativ si pentru a intelege eventuale pericole pe care le puteit intalni in viata astfel incat sa stiti a va feri de ele. Punerea in practica a lucrurilor prezentate nu este absolut deloc recomandata sau incurajata.

Accesand articolul urmator (cel pentru care a fost gandit acest disclaimer) inseamna ca ati citit, ati inteles si sunteti de acord cu toate cele scrise mai sus.

Last Modified:

Leave a Reply

 

Article views: 13386

Contribuie si tu!

Asteptam cu mare interes articole scrise de voi si idei pentru articole noi. Permitem linkuri catre site-ul vostru in cadrul articolelor puse la dispozitie de voi, atata timp cat acestea au un continut de calitate si sunt originale.

Nu ezitati sa ne contactezi!