Disclaimer pentru articole riscante

22 November 2013 9:53 AM Important Comments: 0

Disclaimer
pentru articole riscante

Punerea in practica a celor descrise in articol poate avea urmari neplacute si poate duce la distrugerea de bunuri si/sau ranirea de persoane. Este recomandat sa cititi acest articol doar in scop informativ si sa nu realizati ce scrie in el decat daca sunteti perfect constienti ca sunteti singurii raspunzatori de urmari si eventualele daune ce pot urma.
Autorul acestui site, administratorul si autorul articolului NU sunt raspunzatori pentru urmarile provenite din punerea in practica a celor prezentate in articol si nici pentru eventuale influente negative de natura psihologica care pot apare asupra cititorului. Tu, vizitatorul care citesti asta, esti total raspunzator de orice se va intampla si vei face daca vei citi articolul urmator. Nimeni altcineva (mama, tata, autorul/propietarul site-ului, providerul de internet, furnizorul energiei electrice, etc) nu poate fi invinuit si acuzat de urmarile actiunilor tale si nici de instigare sau alte lucruri asemanatoare.
Aceste articole sunt prezentate strict cu scop informativ si pentru a intelege eventuale pericole pe care le puteit intalni in viata astfel incat sa stiti a va feri de ele. Punerea in practica a lucrurilor prezentate nu este absolut deloc recomandata sau incurajata.

Accesand articolul urmator (cel pentru care a fost gandit acest disclaimer) inseamna ca ati citit, ati inteles si sunteti de acord cu toate cele scrise mai sus.

Last Modified: 22 November 2013 9:53 AM

Leave a Reply

 

Article views: 1425

Contribuie si tu!

Asteptam cu mare interes articole scrise de voi si idei pentru articole noi. Permitem linkuri catre site-ul vostru in cadrul articolelor puse la dispozitie de voi, atata timp cat acestea au un continut de calitate si sunt originale.

Nu ezitati sa ne contactezi!